pvc zeil
PVC zeil (900gr/m²) op maat gemaakt.

59.29 incl. BTW

In winkelwagen

PVC zeil (900gr/m²) op maat gemaakt.

Vanaf: 59.29 incl. BTW

Op maat gemaakte PVC afdekzeilen 900 gr/m².
U kunt hieronder uw gewenste maten in cm. ingeven.
Kies dan uw gewenste afwerking en kleur.

Let op: wij maken uw zeil speciaal voor u op maat, hiervoor hebben wij op het moment van bestellen ongeveer 12 tot 15 werkdagen voor nodig. Indien het sneller moet kunt u dit bij de notities aangeven

Wenst u iets anders, stuur dan even een prijsaanvraag naar info@pvc-tarp.com

  • Afdekzeilen van TOP kwaliteit!
  • Wij leveren ook op zaterdag!
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Voor 23:00 uur besteld vandaag verstuurd!

Beschrijving

PVC zeil op maat gemaakt

Het PVC zeil 900 gr./m2 is gemaakt van zeer stevig materiaal en wordt speciaal voor u op maat vervaardigd. Deze afdekzeilen zijn ideaal voor het afdekken van hout, stro, tuinstoelen, boten en nog veel meer om op te noemen.

Bestelwijze:

  1. Maten (breedte & lengte) in cm ingeven
  2. Afwerking ingeven
  3. Kleur ingeven

Zodra u bovenstaande gegevens heeft ingegeven en heeft besteld gaan wij uw zeil speciaal voor u op maat en naar wens maken. Hiervoor hebben we op het moment ongeveer 12 tot 15  werkdagen voor nodig. Indien het sneller moet kunt u dit bij de notities aangeven. Wenst u iets anders? Stuur dan een prijsaanvraag naar info@pvc-tarp.com.

Deze afdekzeilen op maat worden onder professionele omstandigheden gemaakt. Over het algemeen HF (hoogfrequent) gelast. Indien gewenst maken we er (niet roestende) zeilringen in van metaal (met een standaard doorsnede van 12 mm). Mocht u andere wensen hebben, horen we dit ook graag.