Zo vindt u het beste vrachtwagenzeil

Afdekzeilen van PVC worden in de volksmond ook wel vrachtwagenzeilen genoemd. Dat heeft een goede reden, want deze zware dekzeilen zijn al sinds jaar en dag te bewonderen op de vrachtwagens die u dagelijks op de snelweg passeert. Herkenbaar aan de kenmerkende zeilringen en geprezen om de zware kwaliteit, is dit hét type afdekzeil voor aan uw vrachtwagen.

Vraagt u zich af wat PVC dekzeilen een betere keuze maakt als vrachtwagenzeil in vergelijking met andere typen afdekzeilen? Dit zijn de 5 criteria die uw collega’s overstag doen gaan:

Zwaar

Een afdekzeil van PVC is 600-650 gr./m2 zwaar en dat duidt in de wondere wereld van de dekzeilen op serieuze kwaliteit. Dat is ook nodig, want u wilt aan uw vracht- of aanhangwagen geen dun zeiltje hebben hangen dat bij de minste of geringste windvlaag onheilspellend begint te klapperen. Voor zware toepassingen kiest u het beste voor zware kwaliteit.

Degelijk

Degelijkheid wordt veelal in één adem genoemd met het gewicht van een afdekzeil, maar dit is in lang niet alle gevallen terecht. Ook andere factoren zoals de afwerking en de kwaliteit van de omzoming spelen namelijk een belangrijke rol als het gaat om het bepalen van de kwaliteit van een afdekzeil. Met de dekzeilen van PVC-TARP.COM zit u in dat opzicht zonder twijfel goed.

Lange levensduur

Een relatief hoger gewicht en een goede degelijkheid verhogen gecombineerd de kans op een hoge levensduur van een dekzeil. Niet elk afdekzeil van PVC heeft dezelfde levensduur en daarom is het belangrijk u hierover goed te informeren bij het maken van uw keuze.

Makkelijk te bevestigen

Als u aan het werk bent, wilt u niet belemmerd worden door een afdekzeil dat zich moeilijk laat bevestigen of verwijderen. U heeft immers niet zolang op de weg gezeten om aan dit soort zaken kostbare tijd te verliezen. De afdekzeilen bij PVC-TARP.COM beschikken daarom elke halve meter over stevige zeilringen voor een eenvoudige en snelle bevestiging.

Kleur

Wie zegt dat een afdekzeil altijd dezelfde kleur moet hebben? Bij PVC-TARP.COM heeft u de keuze uit PVC dekzeilen in 3 tot 4 verschillende kleuren in maar liefst tientallen verschillende afmetingen. Zo kiest u simpelweg de kleur die het beste aansluit op uw vrachtwagen, smaak of project.