Zorgeloos een afdekzeil kopen

Er zijn zeer specifieke situaties die vragen om een afdekzeil op maat én het is praktisch om onder alle omstandigheden één of meer afdekzeilen voor het grijpen te hebben. Het belangrijkste voor u is: zorgeloos die afdekzeilen kopen die u nodig denkt te hebben. Bij PVC-TARP vindt u niet alleen een veel groter assortiment dekzeilen dan in de bouwmarkt, tegen minstens zulke scherpe prijzen, u heeft bovendien het voordeel van online een afdekzeil kopen.

Waar moet u aan denken bij ‘specifieke situaties’? Dan kunt u denken aan een afdekzeil op maat voor uw boot of caravan, een dekzeil voor uw tuimeubilair of voor de zandbak van de kinderen, of een stevig zeil dat u kunt gebruiken als grondzeil tijdens het kamperen. Ongetwijfeld weet u zelf nog allerlei toepassingen te bedenken die in uw situatie van pas komen.

Waar u op moet letten bij het kopen van dekzeilen

Als u precies weet waarvoor en in welke situatie u uw dekzeil gaat gebruiken, zijn er een paar punten waar u bij het bestellen op moet letten:

–          Zorg dat u de juiste maat bestelt

–          Houd bij de selectie van de dikte en sterkte rekening met de gebruiksomstandigheden

–          Kies als dat nodig is voor een dekzeil met brandwerende of waterafstotende eigenschappen

–          Let erop of de uitvoering (denk aan ogen en bevestigingspunten) aansluit op de specifieke toepassing

Bij PVC-TARP maken we het u gemakkelijk. U kunt kiezen uit dekzeilen van verschillende sterktes en met uiteenlopende eigenschappen in heel veel standaardmaten. Maar u kunt ook dekzeilen van de rol kopen of door onze werkplaats een zeil op maat laten maken. Ga naar de categorie van uw keuze, voer uw gebruikscriteria in, en u ziet meteen wat voor u het best geschikte dekzeil is en wat het kost.

Altijd een dekzeil bij de hand

Naast dekzeilen voor zeer specifieke toepassingen, is het altijd praktisch om één of meer dekzeilen voor het grijpen te hebben. Voor als de meubels een dag de tuin in moeten vanwege een grote schoonmaak of renovatie, bijvoorbeeld, of als u tijdelijk overtollig huisraad wilt opslaan in de schuur en wilt voorkomen dat dit stoffig en vuil wordt.

Ook als u gaat klussen is het handig als u één of meer dekzeilen op voorraad heeft. U kunt er waardevolle spullen mee afdekken, bijvoorbeeld, of een tuinhuisje waar nog geen dak op zit beschermen. En stel dat er een lading zand wordt bezorgd. Dan is het een prettig idee dat u die kunt laten storten op een stevig dekzeil, waarmee u de berg bovendien kunt afdekken. Kortom: met een paar goede dekzeilen in huis, bent u op alles voorbereid.