Het comfort van raamzeil in Nederland

Het comfort van raamzeil

Het comfort van raamzeil bij gebruik voor bijvoorbeeld uw veranda is groot. Nu de lente bijna voorbij is en de zomer in aantocht hebben we weer veel kans op mooi weer. De eerste tropische dag hebben we al gehad en hopelijk volgen er nog meer. Natuurlijk kijkt u ook reikhalzend uit naar deze dagen wanneer u lekker en gezellig buiten kunt zijn. En als eigenaar van een veranda of overkapping heeft u sowieso al veel meer de mogelijkheid te genieten van onze zomer. Want wees nou eerlijk. Wanneer er inderdaad een mooie zomerdag is geweest is er altijd kans dat het in de avond gaat regenen en onweren. En dan is het ontzettend fijn dat u buiten kunt blijven en droog kunt zitten. En wanneer een typische Nederlandse regenbui voor velen roet in het eten gooit heeft u een mooie plek om gewoon door te kunnen met dat waarmee u bezig was.

Raamzeil per meter

Helaas is het soms toch nog zo dat een flinke regenbui u in de problemen kan brengen. Want met de regen komt er ook vaak wind en dan kan het zomaar zijn dat het naar binnen regent. Das nou jammer want dit probleem is heel simpel op te lossen door gebruik van raamzeil. Daar waar de meeste mensen alleen van het buitenleven kunnen genieten als het weer dit toelaat, kunt u met een raamzeil ook bij regen en wind probleemloos naar buiten en ook buiten blijven. Het geluid van de tikkende regen op het zeil doet sterk denken aan kamperen op vakantie. Maar het raamzeil is ook handig als het ’s avonds wat afkoelt. U kunt dan toch buiten blijven zitten zonder dat er extra kleding of iets dergelijks aan te pas moet komen. En het mooiste van het raamzeil is toch ook dat het transparant is. Het beschermt u dus tegen weersinvloeden van buiten af maar zorgt er ook voor dat u toch alles ziet wat er buiten uw veranda afspeelt.

Twee soorten raamzeil

Raamzeilen zijn bij PVC-TARP per strekkende meter te koop. we hebben van het raamzeil twee verschillende kwaliteiten. Met kwaliteit bedoel ik dan diktes.

  • raamzeil 0,4 mm
  • raamzeil 0,5 mm

Het comfort van raamzeil van 0,4 en 0,5 mm is eigenlijk te verwaarlozen. Dit is zo’n klein verschil dat u dat niet zult merken met de toepassing hiervan. wat wel een belangrijk verschil is is de afmeting van deze twee kwaliteiten. Zo is de kwaliteit van 0,4 mm te koop in de breedte maat van 137 cm

Terwijl de kwaliteit van 0,5 mm te koop is in de breedte van 183 cm.

U kunt deze twee kwaliteiten raamzeil bestellen per strekkende meter. Hoe handig is dat! Maar misschien heeft u veel meer of wat vaker dit raamzeil nodig. Dan kunt u ook volle rollen bestellen.

Op de rol van 0,4 mm zit een lengte van 50 meter.

Op de rol van 0,5 mm zit een lengte van 30 meter.

Verandazeil op maat

Verder kunnen we u ook van dienst zijn met verandazeilen op maat. In deze verandazeilen maken we ramen en als u dat wenst plaatsen we er een deur in. Deze verandazeilen zijn aan de boven en zijkanten voorzien van tourniquets. Dit zijn draaisluitingen. Aan de onderkant van het verandazeil komt een tochtflap. Deze zorgt ervoor dat eventuele oneffenheden in de bodem niet zichtbaar zijn en tevens dat er geen water naar binnen kan lopen. Ook aan de onderkant komt een holzoom. De naam zegt het al. Het is een zoom die hol is en aan de zijkanten open is. In deze holzoom kunt u een buis plaatsen ter verzwaring zodat het verandazeil bij wind gewoon blijft hangen en niet heen en weer gaat. Mocht u een verandazeil op maat willen hebben dan kunt u het formulier op de website hiervoor invullen. Wij maken dan vrijblijvend een offerte.

 

Het comfort van raamzeil